Knæ

Knæsmerter kan behandles. Jeg har udviklet en stor ekspertise i behandling af knæsmerter gennem rigtigt mange år.

Faktisk var det også min eksamensopgave i myoreflexologi, hvor jeg fik anmærkningen eminent god behandling. Jeg har i klinikken haft mange med knæsmerter alle med en stor forbedring efter behandling hos mig.

Derfor lad mig først slå en ting fast: Knæsmerter kan behandles. Selv smerter forårsaget af  bruskproblematikker kan reduceres betydeligt og en evt. operation udskydes. Ved meniskskader med
hyppig og kraftig aflåsning af knæ anbefaler jeg dog en operation snarest.

Knæsmerter behandler jeg oftest med en blanding af akupunktur, massage og myoreflexologi. Jeg sætter meget sjældent nåle i selve knæet, da der ofte er en form for inflammation. Den vil jeg hellere arbejde på at fjerne, så behandlingen holder længere.

Hvis dine knæsmerter skyldes en mere kompleks form for problematik, vil jeg anbefale, at du får mindst 5 behandlinger for at komme helt i bund. Du vil i forbindelse med behandling mod knæsmerter hos mig også få nogle øvelser eller egen behandlingsmetoder, så du kan vedligeholde dine knæ selv.

Lene Greve
Da jeg i 2012 blev opereret i knæet og fik beskeden “du må vænne dig til, ikke at kunne bøje dit knæ og sidde på hug længere – der er ikke noget man kan gøre ved det”, – da var det lidt af en besked at sluge. Intet håb. Jeg havde bøvlet i mange måneder med mit ene knæ og ikke kunnet bøje det ret meget. At sidde på hug var en umulighed på det tidspunkt. Havde sat min lid til, at man via operation kunne fikse problemet. Jeg var dengang bare 45 år og var ikke klar til at lade mig stoppe af sådan en besked, så jeg ledte efter løsninger… Efter bare 4 behandlinger hos Lene Greve, så sad jeg på hug. Og det har jeg så gjort gentagne gange siden! Jeg danser, laver yoga og bruger min krop som jeg kunne tidligere. Om jeg kan anbefale Lene Greve. Det kan du lige tro. Hun har mine varmeste og hjerteligste anbefalinger!
Connie Madsen