Knæ

Knæsmerter kan behandles. Jeg har udviklet en stor ekspertise i behandling af knæsmerter gennem rigtigt mange år.

Faktisk var det også min eksamensopgave i myoreflexologi, hvor jeg fik anmærkningen eminent god behandling. Jeg har i klinikken haft mange med knæsmerter alle med en stor forbedring efter behandling hos mig.

Derfor lad mig først slå en ting fast: Knæsmerter kan behandles. Selv smerter forårsaget af  bruskproblematikker kan reduceres betydeligt og en evt. operation udskydes. Ved meniskskader med
hyppig og kraftig aflåsning af knæ anbefaler jeg dog en operation snarest.

Knæsmerter behandler jeg oftest med en blanding af akupunktur, massage og myoreflexologi. Jeg sætter meget sjældent nåle i selve knæet, da der ofte er en form for inflammation. Den vil jeg hellere arbejde på at fjerne, så behandlingen holder længere.

Hvis dine knæsmerter skyldes en mere kompleks form for problematik, vil jeg anbefale, at du får mindst 5 behandlinger for at komme helt i bund. Du vil i forbindelse med behandling mod knæsmerter hos mig også få nogle øvelser eller egen behandlingsmetoder, så du kan vedligeholde dine knæ selv.

Lene Greve
Da jeg i 2012 blev opereret i knæet og fik beskeden “du må vænne dig til, ikke at kunne bøje dit knæ og sidde på hug længere – der er ikke noget man kan gøre ved det”, – da var det lidt af en besked at sluge. Intet håb. Jeg havde bøvlet i mange måneder med mit ene knæ og ikke kunnet bøje det ret meget. At sidde på hug var en umulighed på det tidspunkt. Havde sat min lid til, at man via operation kunne fikse problemet. Jeg var dengang bare 45 år og var ikke klar til at lade mig stoppe af sådan en besked, så jeg ledte efter løsninger… Efter bare 4 behandlinger hos Lene Greve, så sad jeg på hug. Og det har jeg så gjort gentagne gange siden! Jeg danser, laver yoga og bruger min krop som jeg kunne tidligere. Om jeg kan anbefale Lene Greve. Det kan du lige tro. Hun har mine varmeste og hjerteligste anbefalinger!
Connie Madsen
Da jeg havnede hos Lene, havde jeg haft problemer med mit venstre knæ i 2,5 år. Utallige læger og specialister kunne ikke hjælpe, og da de ikke kunne se noget på samtlige scanninger blev jeg tilbudt operation. Mens jeg ventede på operationen gav jeg Lene en chance, selvom jeg egentlig var opgivende på forhånd. Da jeg kom hos hende, havde jeg massive daglige smerter, jeg kunne kun gå max 45 min i løbet af en dag, havde søvnproblemer pga. smerterne og kunne absolut ikke gå ned i knæ. Allerede under første behandling bad Lene mig om at sætte mig på hug, og da jeg kunne dét, fuldstændig smertefrit, brød jeg sammen i lettelsens gråd. Jeg var der efterfølgende et par enkelte gange og er nu smertefri. Jeg cykler en time om dagen, hvilket før var utænkeligt, jeg dyrker sport og jeg har endda været på skitur uden problemer. Jeg vil på det varmeste anbefale Lene, som jeg ser som tolken der taler det sprog min krop taler, når jeg selv føler den taler volapyk. Hun har sidenhen hjulpet mig med mindre udfordringer, og hun er ikke alene sindssygt dygtigt til at “tale krop”, men også et varmt og kærligt menneske, som drager omsorg for mig. Og som altså gjorde at jeg undgik operationen.
Iris Bakker