Healing

Ordet healing betyder at genoprette den oprindelige balance, og naturligvis altid med accept af og respekt for det enkelte menneske, det er healingens formål og mening.

En healing tager typisk mellem 60 til 90 minutter.

Vi starter med en kort samtale/ introduktion, så healer jeg ved at lægge mine hænder på din krop, undtaget er intime steder, og jeg tager naturligvis hensyn til, hvis der er andre steder, du ikke bryder dig om at blive berørt. Undervejs vil jeg trykke på forskellige punkter, som vil fordele din energi på bedste måde, disse punkter får jeg både at vide fra mine spirituelle hjælpere, og fra min viden som akupunktør.

Selve behandlingen foregår med musik gerne efter dit valg, og jeg har inden du kommer stillet ind på hvilke dufte, der vil kunne hjælpe dig til at få det meste ud af healingen. Disse dufte er som oftest i rummet, når du kommer.

Ofte kommer en af mine spirituelle hjælpere forbi med besked. Det kan være gode råd eller andre informationer især vedrørende din fysiske krop. Disse formidler jeg gerne videre under /efter selve healingen.

Når healingen er overstået er der en kort samtale, da det er min erfaring, at de fleste har behov for at tale forløbet igennem og få en opsummering.

Lene Greve

Jeg anbefaler en healingsrække, som regel bestående af 3 gange med nogle dage imellem hver. Dette for at øge energiniveauet i kroppen, så kroppen selv kan arbejde for en bedring. Jeg kan nævne, jeg har rigtigt gode erfaringer med hjælp til eksamensangst, fobi-lignende angst, astma og stressramte.

Healing hos Lene Greve: "Jeg oplevede at der blev gået lige til sagens kerne og at jeg fik virkelig meget af Lene fra første øjeblik. Hun gjorde bl.a. indtryk på mig ved at vide, at jeg arbejder med billedkunst, uden at jeg havde fortalt det. Jeg kom med nogle spændinger i muskulaturen i den ene side af bryst/ryg der grunder i en angstlidelse, jeg tidligere har haft. Da Lene begyndte med healingen, blev jeg helt varm i den side, hvilket overraskede mig - at jeg kunne mærke det så tydeligt. Jeg følte, jeg blev fyldt op med kraft. Det var som om at meget andet end mine muskelspændinger blev behandlet. Efterfølgende var jeg meget glad i lang tid, altså i flere uger, og jeg følte det som om jeg havde fået en vitaminindsprøjtning."
Bedste hilsner fra Rie