Events / Kurser.

Se alle mine begivenheder her:

Facebook begivenheder

Her lærer du at læse ansigter og se nogle diagnoser

Du kan efter denne workshop se meget om et andet menneske. Både hvordan du bedst taler med vedkommende. Hvem der skal beslutte med følelserne, hvem skal lige tænke over det.

Hvad betyder det at have store øjenbryn, eller korte øjenbryn.

Hvad betyder en lille næse eller store ører? Eller omvendt?

Hvilke diagnoser eller ubalancer kan man se i ansigtet?

Jeg lover dig, det bliver aldrig det samme at se på mennesker igen.

 
Man kan tilmelde dig Via Klinik Maibom i Svendborg:

Underviser
Nicolette fra ByNikki

Hos: Lene Greve

Vejlbygade 25, 1. TV, 8240 Risskov

Ansigtsløft og opstramning med ansigtsfitness uden kniv og nål!

Ser din hud træt, afskallet, kedeligt ud? Ser du ældre ud end du er? Så er det tid til at prøve ansigtsyoga! Nicolette vil lære dig at forme og forynge dit ansigt med naturlige metoder, uden dyre indgreb!

Nicolette Fransisca Cecille Lassen, er uddannet kosmetolog og holistisk skønhedsterapeut med mere en 10 års erfaring. 

Underviser: Lene Greve

Hos: By Nikki

Kærgårdsparken 51, 8355 Solbjerg

Ansigtet registrerer livets oplevelser, en slags refleksion af vores inderste selv både fysisk og psykisk. Alle mennesker arver (fysisk og psykisk og socialt) en kompleks blanding af vores forfædres karaktertræk og talenter, men vores udtryk er stadig vores eget.
Rynkerne er et udtryk for vores livserfaring, og den måde vi har oplevet livet igennem, den måde vi føler livet på. Ændres følelsen – så ændres rynken.
Ansigtsformen er, den måde vi er på, bla. vores talenter.
Kom og hør en lille smule om ansigtslæsning, når Lene Greve giver lidt af sin viden. Lene er bl. a uddannet Akupunktør fra Akupunktur Akademiet og er blevet certificeret master i ansigtslæsning i 2013. 

Ansigtslæsning er en traditionel kinesisk terapi og samtale form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde.

Vi læser alle ansigter, når vi mødes med andre mennesker, og har gjort dette siden vi var helt små. Vi gør det ubevidst, men kineserne har gjort det til en videnskab, en videnskab der er gået i arv i generationer.
De gamle kinesere regnede ansigtet for at være et atlas over personlighed, tidligere erfaringer og fremtidige potentialer, herunder også din sundhed og dine indre organers funktion.

Du kan bla. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information. Dette gør, at du bedre kan kommunikere med og forstå den, der sidder overfor dig ansigt til ansigt.

Ansigtet registrerer livets oplevelser, en slags refleksion af vores inderste selv. Alle mennesker arver (fysisk og psykisk og socialt) en kompleks blanding af vores forfædres karaktertræk og talenter, men vores udtryk er stadig vores eget.

Rynkerne er et udtryk for vores livserfaring, og den måde vi har oplevet livet igennem. Ansigtsformen er den grundliggende måde vi er på.

Højre side af ansigtet, er den side, der er den offentlige side, dvs. den side vi viser når vi er i det offentlige rum som fx arbejde. Den styres af venstre hjernehalvdel, som er mest analytiske. Den venstre side af ansigtet er den mest private, viser den person vi er, når vi er der hjemme. Den styres af den højre hjernehalvdel, som er mest kreativ og følsom.

Vær med til et spændende og anderledes kursus

Kurset er godkendt og giver RAB point ved bl.a. PA, ZCT og Danske Terapeuter (tideligere FDZ og DA)

Ansigtet registrerer livets oplevelser, en slags refleksion af vores inderste selv både fysisk og psykisk. Alle mennesker arver (fysisk og psykisk og socialt) en kompleks blanding af vores forfædres karaktertræk og talenter, men vores udtryk er stadig vores eget.
Rynkerne er et udtryk for vores livserfaring, og den måde vi har oplevet livet igennem, den måde vi føler livet på. Ændres følelsen – så ændres rynken.
Ansigtsformen er, den måde vi er på, bla. vores talenter.
Kom og hør en lille smule om ansigtslæsning, når Lene Greve giver lidt af sin viden. Lene er bl. a uddannet Akupunktør fra Akupunktur Akademiet og er blevet certificeret master i ansigtslæsning i 2013. 

Kom og lær en blid og effektiv øre-akupunktur metode til at behandle allergi og angst.

Metoden bygger på principper fra oscillerationsmetoden opfundet af professor Dr. Gumbiller fra Tyskland.

Undervisningen er tilrettelagt, så den kan anvendes i praksis af massører, terapeuter og andre alternative behandlere.

På dette kursus lærer du en metode, som er udviklet til at reducere allergi og angst. Du lærer at lokalisere de to punkter, og sætte nålene på den rigtige og mest effektive måde, så du efter kurset kan implementere behandlingen i egen klinik.

 

Prisen er inklusiv: 
Startpakke, så du kan komme i gang umiddelbart efter kursus. 
Undervisningsmateriale, som du kan bruge som opslagsværk.
Frokost er inkluderet i prisen

Gratis parkering i nærheden

små hold med max 8 deltagere, så alle får personlig opmærksomhed.

Lær hvordan du behandler langvarige, tilbagevendende og kroniske muskel- og ledsmerter med øreakupunktur. Skab permanente resultater med få behandlinger. 

Du lærer:

 • Hvordan hjernen regulerer muskler, bevægelser og kropsholdning baseret på proprioceptive input
 • Hvordan proprioceptive fejlinput fra tidligere skader skaber dysfunktion og kompensationer i kroppen
 • Hvordan langt de fleste muskel- og ledsmerter er kompensationer fra tidligere skader – ofte helt andre steder i kroppen
 • Hvorfor det at “løsne” en muskel sjældent skaber varige resultater
 • At bruge manuelle muskeltests til at detektere præcis, hvad årsagen er til de forskellige muskelspændinger, dysfunktions- og kompensations-mønstre
 • Simpel behandlingsprotokol til at behandle årsagen til de dysfunktioner vi finder – lige til at implementere

Du vil efter kurset kunne:

 Forstå bevægeapparatet på en ny måde 

 • Tage alt gætværk ud af behandlingen
 • Teste dig frem til den præcise årsag
 • Behandle årsagen
 • Teste om din behandling er lykkedes

Kurset er for alle der arbejder med smertebehandling. Basal viden om muskelanatomi og muskelfunktion er et krav. Basal viden om øreakupunktur er en fordel.

Medbring gerne: 

 • sort/hvid hammer (hvis du bruger VAS-puls) eller punktsøger.
 • Apparat til el-akupunktur (f.eks. AS super 4 Digital eller Agistim Duo) ELLER frekvensapparat (f.eks. GL+ eller Premio 40)
 • programmerbar EMS apparat (f.eks. Beurer EM 49 Digital)

Underviser:
Mathias Frederiksen

Du lærer på dette kursus at læse et ansigt, og derigennem se et andet menneske (og dig selv) på en helt ny måde. 
Ansigtet registrerer livets oplevelser, en slags refleksion af vores inderste selv. Alle mennesker arver (fysisk og psykisk og socialt) en kompleks blanding af vores forfædres karaktertræk og talenter, men vores udtryk er stadig vores eget. Rynker er et udtryk for vores livserfaring, og den måde vi har oplevet livet igennem. Personer med få rynker kan være personer, som har nemmere ved at give slip på tidligere traumer og problemer. Andre bliver markeret af deres oplevelser. Men  viden om hvad der ligger bag rynken gør, at tanken eller oplevelsen kan ændre karakter, og dermed kan rynken ændre sig eller helt forsvinde.

Kom og lær dette fantastiske redskab, og jeg lover dig, at det bliver aldrig det samme at se på et menneske igen ansigt til ansigt. 

Ansigtslæsning I, Hvem taler du virkeligt med? Online kursus

Her kan du lære ansigtslæsning for begyndere.
Hele ansigtet og flere forskellige ansigtsformer gennemgås.

Når du har gennemgået kursus, kan du desuden ved at skrive til mig få:
1: Et kursus bevis. 
2 Adgang til en privat facebookgruppe, hvor tidligere elever kan hjælpe hinanden.

Super billigt.
KUN 997,- 

Køb det her

#lenegreve #ansigttilansigt  #ansigtslæsning

Styrk dit imunforsvar Online kursus

Her kan du lære lidt mere om at styrke dit eget immunforsvar gennem 5 lette tiltag.

Køb det her

Babymassage kursus Gratis online kursus

Her kan du lære  både teorien og praktikken bag det at give en god babymassage. 
Håber inderligt at du og din baby får rigtig god glæde af dette kursus både nu og i lang tid fremover. 

Se det her

Ansigtslæsningskursus hos Lene Greve. "At høre Lene Greve fortælle om ansigtslæsning var både spændende og sjovt og lidt af en øjenåbner. Hun har virkelig styr på alle detaljer, men det blev ikke gjort for kompliceret. Og hvor blev man da klogere på sig selv og også på andre. En berigende aften."
Connie