Overaktiv blære

Overaktiv blære er et meget udbredt problem, og årsagen er ofte ikke nem at bestemme – vestligt set. Overaktiv blære kan ramme både kvinder og mænd, og ca. 17% af alle over 40 år har dette problem. Dette tal stiger ofte med alderen.

Hvis du ofte har vandladningstrang, eller går hyppigt på toilettet, eller en gang imellem ikke kan holde dig og der kommer en sjat i bukserne, ja så kan du have en overaktiv blære.

Jeg behandler overaktiv blære med en standardbehandling, som kun kræver én nål. Du skal ligge/sidde i godt 30 min. Så bestil en tid til akupunktur (eller ring og lad mig gøre det). Behandlingen tager mellem 1 – 12 akupunkturbehandlinger, og har allerede så gode erfaringer, at der på nogle sygehuse også tilbydes denne behandling til særligt udvalgte patienter.

Jeg har desuden fået tilbuddet om at deltage i et multiklinik forskningsprojekt med lige netop denne behandling, hvilket jeg har accepteret, så jeg vil på et tidspunkt måske høre, om du vil udfylde spørgeskemaer til dette.

Book gerne en tid til akupunktur (ikke første gangs) og skriv evt. i kommentaren, at det er er til overaktiv blære (OAB).

Lene Greve