Behandling af eksamensangst med akupunktur

Eksamensangst kan komme som lyn fra en klar himmel eller fra længere tids stress. Husk stress rammer ikke kun fordi du har travlt, den kan også ramme dig hvis du går rundt med en masse tanker og ideer, som du ikke får omsat til handling, eller hvis du konstant er bekymret. Eksamens-angst kan desuden også komme hvis din kost er mangelfuld rent vitamin og mineralmæssigt i forhold til det øgede behov rent hjernemæssigt i forbindelse med eksamenslæsning.


Eksamensangst behandles effektivt med akupunktur, og akupunktur har en beroligende effekt på fx hjertet.  Desuden kan akupunktur mod eksamensangst hjælpe med at øge koncentrationen og effektivere tankerne samtidigt med at kroppen slapper af.


Ved behandling går jeg ind via en samtale og forsøger at finde den kropslige årsag. eller årsagerne hvis der er flere, der ligger til grund for at lige netop du har fået/får eksamens-angst. Derefter ser jeg din tunge og måler din puls. Jeg behandler de områder, der er i ubalance, og dermed gives din krop og hjerne ressourcer til at performe maksimalt til selve eksamenen.
Resultaterne af behandling med akupunktur mod angst og relaterede sygdomme er gode.

Se også Angst behandling uden akupunktur

Lene Greve