Ansigtslæsning

Dit ansigt er din identitet, og det fortæller mere om dig end nogen anden del af din krop. Dit ansigt er let tilgængeligt for andre, og det baner vej for at se ind i dit hjerte og i dit sind. Dit ansigt viser utallige tegn om dig både det du gerne vil vise verdenen og dit mere private dig,  din sundhed og dine indre organers funktion.

De gamle kinesere regnede ansigtet for at være et atlas over personlighed, tidligere erfaringer og fremtidige potentialer, men vigtigst så viser ansigtet os, hvad der foregår eller har foregået inden i kroppen og i tanken, en slags ydre manifestation af vores indre selv.  Dette gør ansigtet til et landskab i forandring. En forandring man også selv kan være med til at styre.

Ansigtet registrerer livets oplevelser, en slags refleksion af vores inderste selv. Alle mennesker arver (fysisk og psykisk og socialt) en kompleks blanding af vores forfædres karaktertræk og talenter, men vores udtryk er stadig vores eget. Rynker er et udtryk for vores livserfaring, og den måde vi har oplevet livet igennem. Personer med få rynker kan være personer, som har nemmere ved at give slip på tidligere traumer og problemer. Andre bliver markeret af deres oplevelser. Men  viden om hvad der ligger bag rynken gør, at tanken eller oplevelsen kan ændre karakter, og dermed kan rynken ændre sig eller helt forsvinde.

Jeg havde for eksempel en kvinde til læsning. Hun havde en temmelig stor spalte i næsetippen. Vi talte om, hvad det betød, og hvordan hun kunne ændre sin tanke og væremåde. Da hun kom en uge efter, var spalten næsten væk.

Nogle kender måske ansigtlæsning bedre fra det engelske som face reading eller facereading.

Lene Greve
Jeg har modtaget en ansigtslæsning hos Lene Greve. Helt overordnet, så flød det med information om, hvad hun så. Virkelig en meget grundig og omfattende tilbagemelding. Lenes måde at give feedback på er meget velovervejet og afpasset. Jeg følte mig i den grad set og mødt med kærlige øjne. Også på områder, der trænger sig på for at blive arbejdet med. Jeg var aldrig i nærheden af at føle skyld og skam, selv om jeg blev set helt ind der, hvor ikke ret mange har været før. Selve læsningen var præcis og knivskarp. Jeg følte mig fuldstændig set og mødt. Virkelig en dejlig fornemmelse og helt uden, at jeg selv skulle supplere eller svare på noget. Totalt klart syn på mig og mit liv. Jeg stod tilbage med en liste af noter, som var virkelig lang, og jeg vil sige, at der er stof i rigelige mængder til at tage de næste mange skridt i min bevidstgørelse. Tak for det.
Mette fra Aarhus