Clairvoyance

Bemærk: For tiden udbyder Lene ikke clairvoyance, da der fokuseres mest på akupunkturen. Men prøv noget nyt og få en ansigtslæsning i stedet.

Clairvoyant rådgiver

Nogle gange står vi et sted i vores liv, hvor lige meget hvordan vi end vender og drejer tingene, kan vi ikke finde en mening. Et besøg hos en clairvoyant kan give dig dette. Gennem en clairvoyance får du gode råd og vejledning fra Universet og får måske kigget på dit liv med nogle helt andre øjne end du selv har kunnet gøre.

Når du kommer til en clairvoyance hos mig, kobler jeg mit link til Universet og fortæller hvad de har til dig. Det kan være dine problematikker bliver vendt på hovedet og du får lov til at se dem fra en helt anden synsvinkel.

En clairvoyance hos mig, er altid konstruktiv, vejledende og positiv. Det kan godt være der kommer nogle skub eller hints om at komme videre, men det bliver altid formidlet med kærlighed, dyb respekt og omsorg.

Jeg optager clairvoyancen på digital optager og brænder en CD, som du kan få med hjem (eller eftersendes), hvis du ønsker dette.

 

 

Lene Greve

Etiske regler for mig:

Jeg besvarer ikke spørgsmål om dine store børn og din kæreste/mand, men jeg kan gå ind og se på jeres forhold til hinanden.

Jeg får kun informationer, der kan anvendes konstruktivt, og beskæftiger mig derfor heller ikke med f. eks. at forudsige dødsfald eller lignende, og jeg laver udelukkende clairvoyance på folk der er fyldt 18 år.

Kontakt til afdøde

Det hænder, at jeg får besøg af afdøde under en konsultation, men jeg påkalder dem sjældent. Jeg foretrækker, at de selv opsøger kontakten. Jeg nyder dog, når de dukker op og giver endnu en dimension i clairvoyancen.